OPĆENITO


ZLARING d.o.o., za graditeljstvo i trgovinu osnovano je 1991. godine u Zagrebu. Sjedište tvrtke je Zagreb, Avenija Dubrovnik 24. Osnovna djelatnost tvrtke je uvođenje sustava strojarskih instalacija (klimatizacije, grijanja, hlađenja, ventilacije, plinskih instalacija i obnovljivih izvora energije). U mogućnosti smo izvoditi strojarske instalacije na najsloženijim projektima po principu „ključ u ruke“ od izrade projekta, ugradnje opreme i instalacija do puštanja u pogon, servisiranja i održavanja sustava. Trenutno zapošljavamo 60-ak djelatnika osposobljenih za izvođenje strojarskih instalacija, koji svojom kvalifikacijom, stalnom edukacijom i iskustvom jamče uspješno izvođenje ugovorenog projekta.

Tvrtka raspolaže proizvodnim prostorom u Dubravi, a opremljena je najmodernijim alatima, aparatima i mjernim instrumentima za područje klimatizacije, rashladne tehnike kao i vlastitim voznim parkom. S ciljem održavanja uspješnog poslovanja, tvrtka kontinuirano prati i usavršava svjetske trendove, provodi edukaciju kompletne strukture, unapređuje razinu zaštite okoliša te korištenja alternativnih izvora energije. Tijekom više od 25 godina poslovanja tvrtka je stekla iznimno iskustvo na uvođenju svih vrsta strojarskih Instalacija, u skladu s najvišim stručnim standardima. Izrasla je u vodeću i modernu tvrtku visokih poslovnih vrijednosti i sigurnog partnerstva. Kvalitetu izvođenja i na kraju zadovoljstvo krajnjeg korisnika potvrđujemo referentnom listom izvedenih radova koju možete vidjeti ovdje.

VIZIJA PODUZEĆA

Razviti se u poduzeće koje je sposobno modernim tehnologijama i stručnim kadrovima projektirati i izvoditi najsloženije radove u svojoj djelatnosti.

MISIJA PODUZEĆA

Pružiti cjelovitu i vrhunsku kvalitetu usluga, uz poštivanje rokova i time optimalno zadovoljiti i ispuniti interese naših poslovnih partnera.

POLITIKA KVALITETE I OKOLIŠA

Svojim dugogodišnjim iskustvom, stručnim znanjem i odnosom prema poslovnim partnerima, zauzima vodeće mjesto u sektoru završnih radova u građevinarstvu.