PROJEKTIRANJE


U mogućnosti smo Vam ponuditi izradu kompletne projektne dokumentacije za sve vrste strojarskih instalacija kao i stručni nadzor nad izvođenjem istih.

Naš projektni tim u mogućnosti je izraditi projekte strojarskih instalacija za:

  • sustave grijanja i hlađenja, sustave centralnog grijanja

  • sustave ventilacije i klimatizacije: poslovnih, stambenih i industrijskih objekata

  • parne, vrelovodne i toplovodne kotlovnice te toplinske i rashladne stanice

  • bazenska tehnika i klimatizacija prostora specijalnih namjera

  • plinske instalacije

Opis poslova strojarskog projektiranja instalacija obuhvaća poslove koji se odnose na nova postrojenja, rekonstrukciju i održavanje. Pratimo najmodernije svjetske trendove i tehnologije te ih prilagođavamo specifičnim zahtjevima investitora pri čemu poseban naglasak stavljamo na ukupnu cijenu investicije. 

Težimo projektiranju sustava s obnovljivim izvorima energije a samim tim i smanjenja troškova investicije, pogonskog održavanja i očuvanje okoline (dizalice topline, solarni sustavi, kotlovnice na pelete, sustavi ventilacije s povratom otpadne topline, itd).

Naš projektni tim zadužen je za izradu strojarske projektne dokumentacije, inženjering i konzalting te stručni i projektantski nadzor nad izvođenjem instalacija.

Osnovni zadatak je osigurati veliku kvalitetu izrađenih projekata s naglaskom na uvođenje novih tehnologija, novih standarda na polju uštede energije, očuvanja okoline, korištenje alternativnih izvora energije a samim tim i smanjenja troškova investicije te pogonskog održavanja.